Beanet Oy - Hauskat iltapäiväkerhot

Hilperot
 
Perherityksellämme on pitkä historia: Aloitimme koululaisten iltapäiväkerhotoiminnan järjestämisen jo vuonna 1993. Silloin toimimme nimellä toiminimi Hilpero. Vaikka yrityksemme nimi muuttui muutamia vuosia sitten, jäi ”hilpero” nimi elämään. Pienet kerholaiset ovat edelleen ”hilperoita”.
Laadukasta toimintaa – Beanetissa työ perustuu jatkuvaan kehittämiseen, hyvään toteutukseen ja arviointiin.
Turvallista – Beanetissa on aina lastenohjaukseen perehtynyt aikuinen paikalla kuuntelemassa, auttamassa ja neuvomassa lasta. Kaikki lasten leikkitilanteet ovat valvottuja. Lapset ovat tapaturmavakuutettuja ja ohjaajilla on toiminnan vastuuvakuutus. Iltapäiväkerhoon on laadittu myös oma turvallisuussuunnitelma, vaikka noudatamme luonnollisesti myös koulun turvallisuus- ja kriisiohjeita.
Luotettavaa – Beanet on avoinna kaikkina arkikoulupäivinä klo 12-17. Beanetin toiminnasta vastaavat jo tutuiksi tulleet, turvalliset aikuiset. Beanet toimii yhteistyössä Espoon ja Helsingin kaupunkien kanssa ja iltapäivähoito Beanetissa on kaupunkien hyväksymää ja valvomaa.
Virikkeellistä toimintaa – Beanetissa lapset voivat pelata, leikkiä, levätä ja tehdä läksyjään sekä osallistua oman jaksamisensa mukaan erilaisiin teema- ja puuhatuokioihin.