Ilmoittautuminen Helsingin iltapäiväkerhoihin

Täältä löydät tietoa iltapäivätoimintaan ilmottautumisesta

 

Hakuaika perusopetuksen iltapäivätoimintaan toimintakaudelle 2024-2025 on käynnissä 17.4.2024 saakka.

 

Iltapäivätoimintapaikkaa haetaan ensisijaisesti Wilmassa, ohjeet Wilma-tunnuksen luontiin saa osoitteesta www.hel.fi/wilma, tunnuksen luonti on mahdollista 11.3  alkaen.

 Wilma-tunnusten luomisen jälkeen iltapäivätoimintaan hakemiseen tarvittava lomake löytyy  ”Hakemukset ja päätökset”-välilehdeltä.

 

LISÄTIETOJA: https://www.hel.fi/iltapaivatoiminta

TIETOA HAKEMISESTA VIDEOMUODOSSA: https://youtu.be/pvnlzH6JCOA

Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, pystyy paikkaa hakemaan myös paperisella lomakkeella (Voit ladata paperisen lomakkeen tästä).

Hakuaikana hakeneille postitetaan päätökset heinäkuun aikana. Päätösten valmisteluaikana paikoista ei saa väliaikatietoja.

Hakuaikana hakeneille 1.–2.-luokkalaisille tarjotaan iltapäivätoimintapaikkaa. Jos paikka ei järjesty siitä toimintapaikasta, johon olet hakenut, lapsellesi tarjotaan paikkaa toisesta alueenne toimintapaikasta.

Jos haet hakuajan ulkopuolella, paikan saaminen ei ole varmaa. Hakuajan ulkopuolella tulleet hakemukset käsitellään lukuvuoden jo alettua paikkatilanne huomioiden.

 

Peruutukset

Peruutusilmoitus  toimitetaan osoitteeseen:
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala,
Iltapäivätoiminta, PL 51300,
00099 Helsingin kaupunki.

Peruuttaminen tulee tehdä 2 viikon kuluessa päätöksen saannista. Tämän jälkeen kysymyksessä on irtisanominen, jossa on yhden kalenterikuukauden irtisanomisaika.

Asiakasmaksut

  • 100 e/kk, jos toiminta päättyy klo 16.00 (osa-aikainen iltapäivätoiminta)
  • 120 e/kk, jos toiminta päättyy klo 17.00 (kokoaikainen iltapäivätoiminta)

Muutokset

Toiminta-ajan muutos tehdään erillisellä lomakkeella. Lomakkeita on saatavilla iltapäiväkerhosta tai sen voi ladata tästä:

Muutoslomake

Lomake palautetaan osoitteeseen info@hilperot.fi.

Muutosilmoituksen jättämisen ja sen voimaanastumisen väliin tulee jäädä vähintään yksi kalenterikuukausi.

Irtisanominen

Iltapäivätoimintapaikan voi irtisanoa kesken vuoden täyttämällä irtisanomislomake.
Lomake toimitetaan osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai sähköpostin liitetiedostona iltapaivatoiminta@hel.fi. Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Esimerkiksi jos paikka irtisanotaan 6.10., irtisanominen astuu voimaan 1.12.