Hei kaikki vanhemmat!

Lämmin kesä on kääntynyt syksyksi ja olemme aloittaneet uuden kauden.

Haluamme ensiksi muistutella, että lapsella tulee olla säänmukainen ulkovaatetus. Ulko- ja sisähousut on oltava erikseen, myös sadevaatteet ja saappaat täytyy tuoda päiväkotiin. Saappaille on kenkäeteisessä oma nimikoitu paikkansa ja sadevaatteille teline lapsen nimellä varustettuna. Muistathan laittaa kaikkiin vaatteisiin oman lapsesi nimen.

Sovimme yhdessä lasten kanssa, että tiettyä lelupäivää ei ole, vaan ilmoitamme siitä aina erikseen. Lelupäivän tilalla voi myös olla esim. oman kirjan päivä tai oman pelin päivä. Tästä annamme ohjeet myöhemmin. Päiväkotipäivän aikana riittää kyllä puuhaa ja tekemistä.

Kuukivien viikko-ohjelma säilyy pääosin samana kuin aikaisemminkin. Maanantaisin on musiikkihetki, draamaa, itseilmaisua, pelejä ja leikkejä. Tiistaisin on Juvenalian muskari ja kielikerhot. Keskiviikkona on jumppapäivä, torstaisin ja perjantaisin kädentaitoja.

Muistattehan, että tuodessanne lastanne päiväkotiin ja hakiessanne hänet kotiin, siitä on aina ilmoitettava päiväkodin henkilökunnalle. Oman ryhmän työntekijän puuttuessa, myös toisen ryhmän työntekijälle tai sijaiselle täytyy siitä ilmoittaa.

Ilmoitattehan lastenne poissaolosta, hoitoajoista, lomista ym. ryhmän puhelimeen. Silloin tieto on kaikkien ryhmän aikuisten saatavilla.

Mukavaa syksyn aloitusta kaikille!