Ilmoittautuminen Helsingin iltapäiväkerhoihin

Täältä löydät tietoa iltapäivätoimintaan ilmottautumisesta

 

r

Hakuaika toimintakaudelle 2018-2019 on päättynyt

Virallinen hakuaika toimintakaudelle 2018-2019 on päättynyt. Paikkaa voi kuitenkin edelleen hakea- hakulomakkeen saa koululta, toimintapaikasta tai internetistä. Hakuajan jälkeen toimitetut hakemukset käsitellään ja paikkapäätökset tehdään elokuussa. Hakulomake toimitetaan osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki. Huoltajaan otetaan yhteyttä, jos paikka vapautuu.

Iltapäivätoimintaan hakeminen

Hakulomakkeen voit ladata tästä: Hakulomake
Hakulomakkeita toimintaan saa myös kouluista, iltapäiväkerhosta sekä sähköisessä muodossa opetusviraston kotisivuilta.

Lukuvuoden 2018–2019 toiminnan hakuaika Helsingissä on 24.1.-27.4.2018.

Hakulomake toimitetaan hakuaikana siihen toimintapaikkaan, johon ensisijaisesti haetaan. Hallinnollinen päätös lapsen ottamisesta iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajille 29.6.2018 mennessä.

Peruutukset

Kesällä tehtyjen päätösten osalta paikan peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti lukuvuoden alkuun mennessä. Peruutusilmoitus  toimitetaan osoitteeseen:
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala,
Iltapäivätoiminta, PL 51300,
00099 Helsingin kaupunki.

Hakuajan jälkeen tehdyissä päätöksissä peruuttaminen tulee tehdä 2 viikon kuluessa päätöksen saannista. Tämän jälkeen kysymyksessä on irtisanominen, jossa on yhden kalenterikuukauden irtisanomisaika.

Asiakasmaksut

  • 100 e/kk, jos toiminta päättyy klo 16.00 (osa-aikainen iltapäivätoiminta)
  • 120 e/kk, jos toiminta päättyy klo 17.00 (kokoaikainen iltapäivätoiminta)

Muutokset

Toiminta-ajan muutos tehdään iltapäiväkerhosta saatavalla lomakkeella. Lomake palautetaan iltapäiväkerhoon. Muutosilmoituksen jättämisen ja sen voimaanastumisen väliin tulee jäädä vähintään yksi kalenterikuukausi.

Irtisanominen

Iltapäivätoimintapaikan voi irtisanoa kesken vuoden täyttämällä irtisanomislomake.
Lomake toimitetaan osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai sähköpostin liitetiedostona iltapaivatoiminta@hel.fi. Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Esimerkiksi jos paikka irtisanotaan 6.10., irtisanominen astuu voimaan 1.12.